που βρίσκομαι: Αρχική σελίδα > Σχόλια
Σχόλια
 • Σχόλια Γονέων

  • Παπαδοπούλου `Αντα Για εμένα η ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ, τοσο με το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό και μαθησιακό περιβάλλον που διαθέτει, όσο και την άριστη μέθοδο και μεθοδολογία στην κατάκτηση της Αγγλικής γλώσσας, είναι ανεπιφύλακτα ένα απο τα πιο
   αξιόλογα φροντιστήρια όπου η κατάκτηση των ξένων γλωσσών είναι αναμφισβήτητη.
  • Συριανού Ασημίνα Χίλια Ευχαριστώ στο προσωπικό της Ευρωπαιδείας και ειδικά στις κυρίες Τόνια και Αφροδίτη γιατι με την εξαιρετική καθοδήγηση τους τα παιδιά μου Γιώργος και Ελεάννα Χέλμη αρίστευσαν στις εξετάσεις Cambridge και του Goethe Insitut :
   Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τον κ. Διονύση Σουλελέ , που σα γονιός και δάσκαλος στάθηκε αυτά τα χρόνια δίπλα στα παιδιά, άλλοτε νουθετώντας τα και άλλοτε ενθαρρύνοντας τα.
   Συγχαρητήρια σε όλους σας.
                                                                                                  
   Με εκτίμηση
   Ασημίνα Συριανού
  • Παπαδοπούλου Μαρία Σήμερα πιο επιτακτικά από άλλοτε, αποζητούμε να είμαστε μέλη μιας κοινότητας, μιας "οικογένειας" όπου ο υπεύθυνος θα καλλιεργεί αξίες και στόχους, θα ενθαρρύνει και θα συμβουλεύει θα διευκολύνει και θα νουθετεί τα μέλη, έτσι ώστε να επιτευχθει ο στόχος που έχει βάλει ο καθένας, με αποτέλεσμα όχι μόνο την ατομική προόδο αλλα και αυτή του συνόλου.
   Ένα τέτοιο περιβάλλον είναι αυτό που μπορεί να βρει κάποιος σπουδάζοντας στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ  υπο τη διεύθυνση του κ. Διονύση Σουλελέ. Βιώνοντας προσωπικά το συγκεκριμένο εκπαιδευτικο περιβάλλον ως μαθητευόμενη αλλα και ως μητέρα δύο παιδιών-μαθητών, μπορώ να κατανοήσω πως ένας μαθητής μπορεί να επιτύχει το σκοπό του και να υπερβεί τις όποιες δυσκολίες, αρκεί να τον στηρίζουν και να τον οργανώνουν, πολλες φορές με βάση των δικών του αναγκών.
   Κύριε Σουλελέ , σας ευχαριστούμε γιατί πάνω απ’όλα στέκεστε σαν «πατέρας» με ενδιαφέρον και με συνεχή επίβλεψη και εποπτεία προς όλους, μαθητές , διδάσκοντες και γονείς.
  • Τσιλιγιάννη Λίτσα ( μητέρα δύο παιδιών ) Μετά απο περιπλάνηση σε διάφορα κέντρα ξένων γλωσσών, καταλήξαμε στην ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ και απο την πρώτη στιγμή η άρτια οργάνωση & το άριστο εκπαιδευτικό σύστημα κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας και πραγματικά ο μεγάλος μου γιός πέτυχε στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE, ενώ η πρόοδος του μικρότερου γιού μου είναι αξιοσημείωτη.
  • Σαραντίδου - Μπαρμπή Πορφυρία Είμαι μητέρα δύο αγοριών 16 & 10 ετών που φοιτούν στη σχολή ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ και θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω δημόσια την ικανοποίηση & την ευγνωμοσύνη μου για την ουσιαστική & μεθοδική εκπαίδευση που λαμβάνουν τα παιδιά μου με άριστα αποτελέσματα. Επίσης συνιστώ ανεπιφύλακτα την παραπάνω σχολή σε όποιον γονέα προβληματίζεται για να πιάσουν τόπο τα χρήματα & οι κόποι του.
  • Βαλοδήμου Μαίρη ( μητέρα τριών παιδιών ) Είμαι πολύ ικανοποιημένη απο την συνεργασία μου με την ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ γιατί το σύστημα εκπαίδευσης βοηθάει πολύ τα παιδιά μου στη σωστή εκμάθηση και εμπέδωση της γλώσσας με χειροπιαστά αποτελέσματα.
  • Σπέντζου Χρυσάνθη ( μητέρα δύο παιδιών ) Ευχαριστώ πολύ το εκπαιδευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑΣ για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν και που είχε σαν αποτέλεσμα την επιτυχία και των δύο παιδιών μου στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE.
Προγράμματα Σπουδών